Particulier

Ook voor verzekeringen bent u bij FAG Advies aan het juiste adres. We hebben, om het voor u gemakkelijk en overzichtelijk te houden, onze verzekeringen ingedeeld naar categorie.

Omdat een verzekering afsluiten niet iets is van nu doen en nooit meer naar kijken is een dergelijk overzicht ook goed te gebruiken als handleiding voor uw jaarlijkse gesprek met onze adviseur.

Gezondheid
Zonder twijfel het meest kostbare bezit. Hoewel er geen verzekering is voor uw gezondheid, leven en lichaam, zijn er gelukkig wel verzekeringen die u financieel bij kunnen staan mocht u het nodig hebben. Wij hebben ruime keuze in passende gezondheidverzekeringen welke u financieel tegemoetkomen als er problemen zijn met uw gezondheid, leven of lichaam.

Vrije tijd
Vakantie en / of vrije tijd, je kunt ze op veel verschillenden manieren invullen. Belangrijk is dat we zorgeloos kunnen genieten van de vakantie en / of vrije tijd. Lekker met de caravan of kampeerauto op vakantie, met mooi weer met de boot varen of motorrijden. De sportieveling gaat misschien wel fietsen, surfen of golfen in de vrije tijd of tijdens de vakantie. Goed verzekeren van deze objecten of attributen betekent een hele zorg minder en dus meer genieten. Het afsluiten van een evenementenverzekering, een bruiloftverzekering, een hobby- en sportartikelenverzekering en zelfs een speciale golfverzekering is mogelijk en aan te raden. Wij van FAG Advies nemen ook deze zorg om u te ontzorgen graag op ons.

Verkeer
Een tweede liefde of blik op de weg. Jeugdige trots of omdat de benen niet meer willen. Het gevoel van vrijheid voelen of sportieve snelheid. Een hobby of juist belastingvrij. Bewegen of snel verplaatsen in de stad. Voor FAG Advies maakt het eigenlijk niet uit. Autoverzekering, bromfietsverzekering, motorverzekering, oldtimerverzekering of fietsverzekering allemaal afgestemd op uw voorkeur, wensen en snelheid.

Wonen
Een koop of een huurhuis. Voor FAG Advies is het om het even. Wij kijken naar uw persoonlijke wensen en situatie. Uw huis en bezittingen (huisraad) zijn naast gezondheid emotioneel uw belangrijkste bezit. We hopen dan ook dat u het niet nodig heeft, maar, als het even tegenzit mogen de financiële gevolgen niet ook nog eens tegenvallen. Glasverzekering, inboedelverzekering, kostbaarhedenverzekering, woonhuis(opstal)verzekering, woonlastenverzekering, wij hebben ook voor uw woonhuisverzekering de juiste oplossing.

Uitvaart
Om uw nabestaanden te ontzorgen is het belangrijk dat de uitvaart niet uitloopt op een deceptie. Het verdriet is immers al groot genoeg. Laat het regelen van uw uitvaart dus niet uitlopen op een dure verrassing voor uw nabestaanden en laat FAG Advies ook de uitvaartverzekering voor u regelen.

Persoonlijk
“Op maat: afgestemd zijn ook onze persoonlijke verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en ziektekostenverzekering. De persoonlijke verzekeringspakketten die FAG Advies voor u selecteert zitten als een maatkostuum en zijn allemaal gericht snel en effectief te reageren op ongemakkelijke situaties.